Urban Escapes nästa hyresgäst klar:

Kindred Group flyttar in i kvarterets nya hus

Det globala online-spelföretaget Kindred Group har tecknat hyresavtal med AMF Fastigheter. 2019 flyttar de till Urban Escape-kvarteret och kommer husera i den nya fastigheten som växer upp vid korsningen Hamngatan och Regeringsgatan. Fördelat på två plan och 8000 kvadratmeter är Kindred Group med och fyller kvarteret med ännu mer liv och rörelse.

Kindred Group, som bland annat står bakom spelsuccéer som Unibet, blir nästa hyresgäst att flytta till Urban Escape. Kindred har stora ambitioner i Stockholm, där de bedriver sin tech-verksamhet, vilket återspeglas i att företaget mer än fördubblar kontorsytan från dagens nivå. De har tecknat hyresavtal i den nya fastigheten som nu bit för bit växer upp i korsningen Hamngatan och Regeringsgatan i centrala Stockholm. Planerad inflyttning är våren 2019. Med det nya avtalet är nu mer än 80 % av all kontorsyta i kvarteret uthyrt.

- Vi är jätteglada att välkomna Kindred Group till oss. De kommer bidra med en härlig innovativ puls till kvarteret när de flyttar in Urban Escapes nya hus i korsningen Hamngatan och Regeringsgatan. Husets inbjudande och dynamiska arkitektur kommer tillsammans med hyresgäster som Kindred Group att lyfta den här delen av city, säger Magnus Carlsson, Försäljningsansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter.

Under våren och sommaren invigdes de första delarna av Urban Escape när Brunkebergstorg, hotellen At Six och Hobo samt restaurangen Tak öppnades upp för allmänheten. Det nya huset som byggs upp vid Hamngatan och Regeringsgatan är av stor betydelse för kvarteret och blir porten till hela området. När Kindred Group flyttar in under våren 2019 kommer Urban Escape att stå helt klart.

- Jag är oerhört glada att vi nu kan presentera Urban Escape som Kindreds nästa hem i Stockholm. Vi är ett bolag på stark frammarsch med hög tillväxt i en marknad där konkurrensen om kompetenta och drivna medarbetare är oerhört tuff. Genom vår nya bas i Stockholm är jag säker på att vi kommer fortsätta denna spännande resa och uppfattas som en av Stockholms mest attraktiva arbetsplatser, säger Henrik Tjärnström, vd Kindred Group.