Om AMF Fastigheter

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF och vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare.

Mer än bara fastigheter

AMF Fastigheter utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser, och kvarteren runt omkring. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi inte bara har våra fastigheter för ögonen, utan vi ser också till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, fantastiska taklandskap, unika hotell, restauranger, mötesplatser, innovationshus och mycket mer, vill vi vara med och utveckla Stockholm. 

Våra hittills största projekt är Urban Escape vid Brunkebergstorg och utvecklingen av kvarteren runt Mood Stockholm. I december 2015 lanserade vi också Teatern, en helt ny matscen i Ringen Centrum vid Skanstull. Just nu utvecklar vi även Stockholmsverken, Söders kreativa mötesplats, på Södermalm.

Samverkan, engagemang och arbetsglädje

På AMF Fastigheter försöker vi spana in i framtiden och ligga steget före. Vi tänker utanför de gängse ramarna och anstränger oss att leva som vi lär. Våra kommersiella fastigheter har dedikerade fastighetsteam som dagligen finns på plats för ett vardagsnära samarbete med våra hyresgäster. Genom att skapa riktigt bra förutsättningar för samverkan, engagemang och arbetsglädje – inom bolaget och tillsammans med våra hyresgäster och samarbetspartners, är vi övertygade om att vi når ett bättre resultat. Ett av våra ledord är därför ”medskapande”.

Hitta och kontakta oss

Idag är vi ca 100 medarbetare. Vårt huvudkontor är beläget på Regeringsgatan mitt i city. 

Är du intresserad av att bli en av oss?
Läs mer under Jobba hos oss.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig som hyresgäst?
Läs mer under Lediga lokaler eller kontakta oss direkt.

I korthet

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 39 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har idag ett marknadsvärde om drygt 59 miljarder kronor.

Välkommen till vår värld!

Inspireras av hur vi skapar stadsrum där människor vill vara genom att klicka på de rosa länkarna nedan: