Marieviksgatan 25

Marievik 25

Marievik, Stockholm

  • Marievik 25
  • Byggnadsår 1995
  • Marievik 25
  • Invigdes 1995
  • Uthyrningsbar yta: 8 981 kvm
  • Kontor: 8 522 kvm
  • Butik: 459 kvm
  • Totalt: 8 981 kvm exkl. garage
  • Besöksadress: Marieviksgatan 25

Om fastigheten

Fastigheten Marievik 25 stod klar 1995. Den har moderna lokaler och ett centralt läge i området Marievik. Fastigheten består till största delen av kontorslokaler och har en restaurang i bottenplan. (Foto: Åke Gunnarsson)

Omgivningen runt fastigheten

En kort promenad från Marievik ligger Liljeholmen där det finns ett brett utbud av närservice och shoppinggallerian Liljeholmstorget (www.liljeholmstorget.se ) med cirka 90 butiker, restauranger och service. På gångavstånd över Liljeholmsbron ligger Hornstull.

Områdets framtid

Stockholms Stad har visat ett starkt intresse för att binda samman Marievik med innerstaden och påbörjat ett arbete med att se över detaljplanen för att ta fram en ny plan som möjliggör både kontor och bostäder.

Kommunikationer

Marievik ligger strategiskt utanför Stockholms biltullar, nära Essingeleden och Södra Länken.

På promenadavstånd finns en av stadens viktigaste knutpunkter, Liljeholmen, med bussterminal, tvärbana och tunnelbanestation. I Årstaberg finns en pendeltågstation i direkt anslutning till hållplatser för buss och tvärbana. Att resa kommunalt till Stockholms City tar endast 15 minuter.

Parkering

I fastigheten finns ett litet garage med ett fåtal platser. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns i området, bland annat i intilliggande fastighet där det finns ett stort parkeringsgarage som sköts av Apcoa.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag, ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

AMF Fastigheter har egen driftpersonal och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.