Genomförda projekt

Ombyggda kontor i Västermalmsgallerian

På bästa läge på Kungsholmen i korsningen St: Eriksgatan och Fleminggatan ligger Västermalmsgallerian. Här har totalrenoverats 6 400 kvadratmeter ljusa och miljöklassade kontorslokaler i fem plan ovanpå gallerian. Lokalerna ligger alldeles intill Fridhemsplans T-banestation som är en naturlig knutpunkt tack vare de båda tunnelbanelinjerna. De moderna och effektiva kontorslokalerna finns i storlekar från 250 till 6 400 kvm.

Swecohuset

Det sk Swecohustet, fastigheten Trängkåren 6, på Kungsholmen har totalrenoverats med fokus på miljö och återbruk. Arbetet med att omvandla den kulturminnesmärkta fastigheten inleddes 2010. Alla våningsplan och ytor, på sammanlagt ca 27 000 kvadratmeter, har byggts om och under hela renoveringsprocessen har höga miljökrav ställts för att nå guldcertifiering enligt klassningssystemet Miljöbyggnad.
Energianvändningen i de nya lokalerna, som präglas av en helt ny öppenhet, kommer att mer än halveras.

Kontinuerligt genomförs också lokalanpassningar för hyresgäster.

Mood Stockholm

Flera större projekt har genomförts de senaste åren, däribland omvandlingen av det före detta Salénhuset till MOOD Stockholm. I kvarteret Norrlandsgatan/Regeringsgatan har en "stad i staden" tagit form med ett 60-tal butiker,  Sveriges främsta restauratörer,  hälsoaktörer och en omfattande conciergetjänst. 

I projektet har ingått nya handels- och restaurangytor i tre plan, ca 10 500 kvadratmeter, nya entréer, putsning och renovering av fasad. Den nya handelsplatsen invigdes i mars 2012.

Gallerian

En stor ombyggnad har genomförts i den södra delen av Gallerian på Hamngatan i Stockholm där ett nytt shoppingområde har skapats. Totalt berördes ca 13 500 kvm  varav 3 500 kvm var helt nya ytor. Det nya shoppingområdet med nya butikskoncept, matställen och mötesplatser öppnade hösten 2011.

Pelarbacken

På Södermalm, Kapellgränd, har fastigheten Pelarbacken byggts om från grunden till en modern, miljösmart byggnad med Green Building-klassning. Med många miljösmarta energilösningar har husets energianvändning minskar med över 50 procent. Projektet har omfattat ca 28 000 kvadratmeter.

Kontinuerligt genomförs också lokalanpassningar för hyresgäster.