MOOD Stockholm

City, Stockholm

Besöksadress: Norrlandsgatan 15, Regeringsgatan 46
Fastighetsbeteckning: Oxen Större 21
Invigdes: 2012
Area butiksyta: ca 10 255 kvm varav 450 kvm innergårdar
Antal butiker/restauranger: 55
Antal besökare: Ca 340 000 besökare per månad

Om handelsplatsen

MOOD Stockholm invigdes i mars 2012 och är det senaste tillskottet bland Stockholms innerstads alla handelsplatser. MOOD Stockholm är ett helt nytt och unikt koncept som inte återfinns någon annanstans. Den naturliga mötesplatsen för människor som lever, arbetar och shoppar i city. En stad i staden, med gator, torg och parker - alla med sin individuella karaktär och atmosfär med utvalda butiker, specifika färger och tempon. Vi kallar det ”Beyond Shopping”.

Här hittar du cirka 55 speciellt utvalda butiker, alla med kända starka internationella och lokala varumärken. Concierge för service, träkojor för konferens, urban trädgård, personal shopper och fantastiska restauranger.

Omgivning

MOOD Stockholm är beläget mitt emellan Regeringsgatan och Norrlandsgatan, mitt i Stockholms businessdistrikt. Bland grannarna finns flera av de stora bankerna samt Sveriges största advokatbyråer. Med bara några hundra meter till Stureplan finns här även ett brett utbud av restauranger, uteliv och shoppinggator.

MOOD Stockholm har på ett avgörande sätt bidragit till att kvarteren mellan Mäster Samuelsgatan och Jakobsbergsgatan gått från att vara bortglömda och sorgsna kvarter till att idag vara fulla med liv och rörelse.

Kommunikationer 

Inom bara ett par minuters promenadavstånd finns såväl Hötorgets tunnelbanestation som blå busslinjer 1 och 2. Närheten till Klaratunneln gör dessutom MOOD Stockholm, sitt centrala läge till trots, mycket lättillgängligt för bilburna kunder.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag, ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

AMF Fastigheter har egen driftpersonal och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.