Stockholmarnas favoritcentrum - Ringen centrum är Årets Klättrare

Ringen centrum är Årets Klättrare i Evimetrix årliga undersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”. Priset går till den handelsplats som haft den största ökningen i Nöjd Kund Index – NKI under 2016.

 - Vi är stolta och glada över priset och ser det som ett kvitto på att Ringen centrum har blivit en naturlig mötesplats. Vi vill särskilt tacka alla våra butiker, kockar och besökare som varje dag bidrar till att göra Ringen centrum till en plats där människor vill vara, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef för AMF Fastigheter.

 Bakom fler nöjda kunder står bland annat matsatsningen Teatern som sedan öppningen den 5 december 2015 har etablerat sig som en självklar plats för god mat,dryck och umgänge på Södermalm. Under 2016 har Ringen fått fler än 250,000 nya besökare och Teatern växt med tre nya kockar. Malin Söderström som serverar fisk- och skaldjursrätter på The Fishery och Oskar Larsson och Eloi Berthelin som under namnet Galinas Pizza serverar sin version av den napolitanska pizzan.

Matmecka

 - Skanstull har blivit ett nytt matmecka på Södermalm och med Stockholms stads kommande satsningar i området kommer kopplingen till närförort att förstärkas. Ringen centrum har en spännande tid framför sig, säger Per Helgesson.

 1800 personer har svarat på undersökningen, en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm.

Fler gallerior på prispallen

Höga betyg delades ut även till våra handelsplatser Gallerian, Fältöversten och MOOD Stockholm. I underkategorin ”flest besökare” kom Gallerian på en hedrande andra plats. I kategorin ”stadsdelscentrum” kom Fältöversten på en andra plats och när det gäller kategorierna ”citygallerior” samt ”utbud av restauranger/caféer” kom MOOD Stockholm trea.