Jobba som energistrateg

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som energistrateg - men skapa gärna kontakt med oss

Vi erbjuder dig som har ett passionerat intresse av strategiskt energiarbete en roll i spännande sammanhang och komplexa fastigheter. Hos oss får du jobba ihop med kompetenta och härliga kollegor. Kan tjänsten som energistrateg hos oss på AMF Fastigheter vara något för dig?

Vad en energistrateg arbetar med på AMF Fastigheter

Som energistrateg kommer du att vara en del av ett team med ett gäng mycket kompetenta tekniska förvaltare, fastighetstekniker och energiexperter samt säkerhetssamordnare. Din ledare är vår tekniska chef.

 

Om uppdraget:

Vi är redan långt framme när det kommer till energifrågor, något som vi strävar efter att fortsätta vara. Som energistrateg kommer du att ha en central roll i att driva energifrågorna och vår utveckling framåt. Du jobbar tätt med många både interna och externa kontaktytor och agerar stöd till framför allt alla inom teknikområdet.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

 • Optimering av energi och drift
 • Driva förbättringsåtgärder som kommer fram vid genomgång av fastigheterna
 • Agera stöd och bollplank för fastighetstekniker och teknisk förvaltare
 • Support för tekniska förvaltare och fastighetstekniker i teknikprojekt
 • Delaktig i att administrera vårt energimätningssystem Mestro
 • Prioritering och kalkyler för energisparprojekt, stöd till teknisk chef
 • Delaktig vid projektering och genomförande av teknikåtgärder
  hyresgästanpassningar och ombyggnader
 • Förvaltningens expert vid frågor från projektorganisationen

Om dig

Avgörande för att lyckas i rollen är att du besitter goda ledarskapsförmågor. Där målstyrning, inkludering och affärsmässighet är viktiga delar. Vidare kommer din förmåga att se en helhet och ta in flera perspektiv vara avgörande.

 

Det händer mycket hos oss och tempot kan vara stundtals högt, därför är det bra om du är van vid att ha många olika arbetsuppgifter parallellt och känner dig trygg i att prioritera. Vi tror också att du har en genuin nyfikenhet för kundens behov och en mycket god förståelse för hur du i din roll kan bidra till vår affär.

 

Arbetsuppgifterna kan variera och alla i teamet hjälps åt, så visst underlättar det om du är prestigelös. Vi tror att du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team och liksom vi tänker att vi är bättre tillsammans med andra.

 

Miljön hos oss präglas av energi, nytänkande och viljan av att driva saker framåt. Du kommer att ha många olika kontakter både internt och externt, din förmåga att bemöta och kommunicera med olika sorters personligheter och drivkrafter blir därför viktig. Slutligen önskar vi att du är en god lyssnare för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov.

 

Vi ser gärna att du har

 • God förståelse för struktur och planering
 • Mycket bra kommunikations- och samarbetsförmåga
 • Förmåga att se lösningar där andra ser problem
 • Fokus på resultat
Kollegor Regeringsgatan AMF Fastigheter

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.