Jobba som fastighetstekniker

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som fastighetstekniker - men skapa gärna kontakt med oss

Som fastighetstekniker hos oss får du chansen att arbeta med spännande stadsutvecklingsprojekt och fastigheter som berör alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Vad en fastighetstekniker arbetar med på AMF Fastigheter

Som fastighetstekniker hos oss får du ta ett stort ansvar för de fastigheter som förvaltas. Tillsammans med en teknisk förvaltare och andra kollegor inom drift ser du till att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Du får möjlighet att jobba tillsammans med ett kompetent fastighetsteam som bland annat består av fastighetstekniker, teknisk förvaltare och fastighetschef.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheter
  • Genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system
  • Utföra mindre reparationer samt agera som beställare
  • Arbeta aktivt med fastigheternas styr- och reglersystem
  • Ur ett hållbarhetsperspektiv arbeta med energioptimering av de fastigheter du jobbar med

Personliga egenskaper och erfarenheter vi efterfrågar:

Ditt uppdrag är att tillsammans med andra skapa värde för dina kunder, det vill säga hyresgästerna. För att kunna göra det tror vi att du har förmågan att lyssna in. Vi tror också att du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team och liksom vi tänker att vi är bättre tillsammans med andra.

 

Miljön hos oss präglas av dynamik och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som oss och att du är bra på att hitta kreativa lösningar som skapar resultat både i stort som smått.

 

Du kommer att behöva fatta många snabba beslut, därför är det bra om du är självgående, ansvarstagande och kan göra dina egna prioriteringar.

 

För att ha förmågan att relativt snabbt ta fullt ansvar för några av våra tekniskt komplexa fastigheter ser vi gärna att du har:

  • Teknisk kompetens inom ett eller flera av följande områden; vvs, ventilation, el, kyla, säkerhet och brandskydd samt datoriserad styr- och reglerteknik
  • Fastighetsteknikerutbildning eller motsvarande, gärna med flera års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet
  • Ett genuint intresse för teknik och energi
Kollegor Regeringsgatan AMF Fastigheter

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter, med kompetenta och härliga kollegor och vi har fina förmåner.