Jobba som fastighetsutvecklare

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som fastighetsutvecklare - men skapa gärna kontakt med oss

Älskar du att att möta människor, utmana arbetssätt och hitta nya lösningar? Är du också framtidsorienterad, självgående och gillar utmaningar? Då kan rollen som fastighetsutvecklare hos oss passa dig.

På AMF Fastigheter jobbar vi med mer än bara fastigheter. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mycket mer än våra fastigheter för ögonen. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla våra fastigheter, platsen i samarbete med både andra och oss själva. Genom att jobba som fastighetsutvecklare får du chansen att vara med om spännande utvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Vad vi söker efter hos en fastighetsutvecklare

Hos en fastighetsutvecklare på AMF Fastigheter söker vi någon som är framtidsorienterad, kreativ, självgående och som tycker att utmaningar är kul. Du får gärna älska att möta människor, utmana arbetssätt och hitta nya lösningar. Fastighetsutvecklarens ledare är vår fastighetsutvecklingschef.

 

Förmågor och erfarenhet som vi eftersöker

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Om du har samma drivkrafter som oss, samtidigt som du är intresserad av att ta en aktiv del i att förädla och testa nytt för att utveckla oss själva, då tror vi att du skulle kunna trivas hos oss. Med din erfarenhet ser du vad som behövs för att öka både fastighetsvärdet och kundupplevelsen, dels för att du kan projektledning, dels för att du har ett brett intresse för fastighetsaffären. För att bli framgångsrik i din roll som fastighetsutvecklare håller du affärsmässighet högt, samtidigt som du alltid jobbar för kundens bästa.

 

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga är viktiga i din roll som fastighetsutvecklare då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Är du bra på att prioritera och delegera och har du ett strukturerat arbetssätt underlättar det din vardag då arbetsbelastningen kan vara stundtals hög.

 

Siffersinne och god analys uppskattar vi tillsammans med en förmåga att kommunicera och presentera med allt och alla. Du är pedagogisk och lika bekväm att förklara ett nytt koncept för en styrelse eller ledningsgrupp som för en mellanchef eller en person på golvet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en fastighetsutvecklare på AMF Fastigheter

  • Aktivt driva och genomföra olika idéer och koncept i vårt fastighetsbestånd
  • Agera som ett stöd till våra fastighetsteam i att utveckla och driva våra fastighetsprojekt
  • Vara delaktig i genomförandet av utvecklingsprojekt som vi har i gång
  • Vara delaktig i att ta fram lösningar som gör att vi går från en 4 till en 5 i kundupplevelsen
Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Vår övertygelse är att ensam definitivt inte är stark. Vi tror på samarbete och att det är tillsammans med andra vi är som bäst och har som roligast. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.