Jobba som projektledare bygg

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som projektledare bygg - men skapa gärna kontakt med oss

Vill du vara del i ett växande team med möjlighet att påverka både arbetssätt och kultur? Har du ett genuint intresse av att minsta CO2-avtrycken i varje projekt? Då kan jobba som projektledare inom bygg hos AMF Fastigheter vara något för dig!

Vad en projektledare inom bygg arbetar med hos AMF Fastigheter

Vi har många spännande projekt på gång och söker nu en ny stjärna till vårt projektutvecklingsteam. I teamet finns fyra andra projektledare och det är ett gäng som bryr sig om varandra, är drivna och nyfikna och kanske det viktigaste av allt – har kul tillsammans. Var och en ser till att leda våra byggprojekt framåt, från början till slut.

 

Som byggprojektledare hos oss leder och driver du självständigt hyresgästanpassningar och stadsutvecklingsprojekt i spännande områden och fastigheter såsom Stockholmsverken på Södermalm, MOOD District och Urban Escape mitt i city. Dina projekt varierar i antal, storlek och komplexitet och oavsett uppdrag är målet att utveckla affären och staden med hållbarhet i fokus.

 

Fler exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kvalitéts-, tids- och budgetansvar inom projekten
  • Inköp, entreprenad- och konsultupphandlingar
  • Se till att lagar och förordningar följs
  • Att besluta och genomföra strategier som främjar projekten och vår affär

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva allt från mindre projekt till komplexa byggprojekt. För att du ska må bra i denna roll underlättar det om du kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt och har lätt för att prioritera. Samtidigt är det viktigt att du är prestigelös och kan rycka in och hjälpa en kollega vid behov.

 

Miljön hos oss präglas av energi, nytänkande och viljan att driva saker framåt. För att du ska lyckas i din leverans är det bra om du är lyhörd och genuint nyfiken för kundens behov samtidigt som du har en mycket god förståelse för hur du i din roll kan bidra till företagets affär på bästa sätt.

Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.