Teknisk förvaltare - traineeprogram på AMF Fastigheter

Att vara teknisk förvaltare hos AMF Fastigheter innebär att du får sköta några av de finaste och modernaste fastigheterna med de bästa hyresgästerna som finns i Sverige. Vårt traineeprogram för teknisk förvaltare bygger viktig kompetens och får fler att hitta till branschen och yrket. 

Urban Escape

AMF Fastigheters traineeprogram för teknisk förvaltare är en 12 månader lång utbildning till nyexaminerade inom teknisk förvaltning eller motsvarande som får månadslön och förmåner under hela perioden. Traineeprogrammet skapar en viktig kunskapsbrygga mellan skola och anställning hos oss.

 

Håll utkik på Linkedin för vårt nästa släpp!

 

 

Teknisk förvaltare på AMF Fastigheter
Teknisk förvaltare har nära kontakta med både medarbetare och kunder.

Ettårigt traineeprogram för teknisk förvaltare

Under programmet får du praktisera inom teknisk förvaltning och får en genomgång av flera av våra fastigheter i våra marknadsområden city och stadsdelar. Du får även praktisera i vår Servicehub och får delta i många utbildningar och samarbeta med trevliga kollegor i roller utöver de tekniska. Du får även en möjlighet att lära känna AMF Fastigheter och bli en del av vår unika företagskultur och får erfarenhetsutbyte med andra traineekompisar och fastighetsteam. Det är en attraktiv utbildning och programmet är ett tillfälle för oss båda att lära känna varandra. Och om vi trivs med varandra kan det övergå till en tillsvidareanställning hos oss.

 

Det här traineeprogrammet är helt nytt och startades under våren 2024 och är de första i sitt slag i Sverige.

Vad gör en teknisk förvaltare på AMF Fastigheter?

Som teknisk förvaltare på AMF Fastigheter ansvarar du för budget, energiuppföljning, ledning och planering av fastigheterna utifrån ett tekniskt perspektiv. Du har också ett spännande och viktigt uppdrag som dagligt stöd för fastighetsteknikerna. Tillsammans med teamet ser du till att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Hållbar energi i fastigheter
Alla våra fastigheter har ett fastighetsteam.
Femte Hötorgshuset vid Hötorget i City
Jobba i ikoniska Femte Hötorgshuset.
Erik Nylund teknisk chef på AMF Fastigheter

Att vara teknisk förvaltare hos AMF Fastigheter innebär att du får sköta några av de finaste och modernaste fastigheterna med de bästa hyresgästerna som finns i Sverige. Du ansvarar för att fastighetens tekniska system fungerar och utvecklas i takt med tiden.

Erik Nylund
Teknisk chef på AMF Fastigheter

Vem som kan söka till traineeprogrammet

Vi letar efter dig som är nyutexaminerad inom teknisk förvaltning alternativt har 1- 2 års erfarenhet av yrket i kombination av ett genuint intresse för fastigheter, teknik och energi. Du har en fallenhet och intresse för att planera och driva igenom projekt mot satta mål.

 

Du får gärna vara en god lyssnare för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga är viktiga i din roll som teknisk förvaltare hos oss då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Hos oss är ledarskapet viktigt och då menar vi både att leda dig själv och andra.

Fatburen fastighet kontor Södermalm
Fatburen på Södermalm är en av våra grönaste fastigheter.

Varför ett traineeprogram inom teknisk förvaltning?  

Dagens fastigheter blir alltmer tekniskt komplexa med fler digitala system. Efterfrågan på klimatsmarta byggnader kräver till exempel ofta mer avancerade system. Vi såg ett glapp i kunskap mellan att komma som nyexaminerade teknisk förvaltare till att arbeta med dagens fastigheter som är så tekniskt komplicerade att det inte går att komma direkt från en utbildning och axla rollen som teknisk förvaltare.

 

Vi startade programmet hösten 2023 för att vi såg så goda erfarenheter från vårt traineeprogram för fastighetstekniker – för att få in nya förmågor i branschen och hitta nya talanger till AMF Fastigheter.

Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva.

Femte Hötorgshuset vid Hötorget i City Femte Hötorgshuset vid Hötorget i City

På AMF Fastigheter drivs vi av att utveckla dynamiska och hållbara kvarter som lyfter staden på både människans och planetens villkor. Genom att tänka nytt, lyssna och samarbeta skapar vi platser där människor vill vara och bidrar till en levande, attraktiv stad.

Har du frågor om programmet? Välkommen att kontakta Erik.

Håll utkik på Linkedin för vårt nästa släpp!

Erik Nylund teknisk chef på AMF Fastigheter

Erik Nylund, Teknisk chef