Lokalen ligger på entréplan med egen igång från fastighetens stora gemensamma ljusgård, i synlig och tydlig anslutning till en av fastigheten Fatburens huvudentréer samtidigt som man enkelt kan nå den från fastighetens samtliga adresser.

Välkomnande entré och loungeområde möter dig när du kliver in i lokalen med en större modern pentrydel och samlingsyta för t.ex. presentationer. Mycket bra kontakt ut mot ljusgården genom stora glaspartier där möjligheter finns för t.ex. exponering av produkter/marknadsföring.

Lokalens fönster mot den lummiga parkgatan Södermalmsallén är på vån 3, med en härlig känsla av att man befinner sig bland trädkronorna. En tydlig avdelning mellan extern- och intern del av lokalen. Möjligheter finns för nästa hyresgäst att vara med och påverka utformning av t.ex. ytterligare mötesrum eller mindre rum som kan stödja hybrida arbetssätt.

Upp till ca 32 st fasta arbetsplatser är möjligt att placera ut i lokalen. Utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor- något vi gärna för vidare dialog kring utifrån just ert behov!

I fastighetens gemensamma ljusgård, med trevlig puls och koppling till gemensam service så som konferensanläggning, café, restauranger, gym, så pågår ett projekt för att skapa trevliga miljöer med sittplatser. Den är även möjlig att nyttja för t.ex. events.

Här blir ni en del av ett bubblande sammanhang i fastigheten Fatburen. Goda kommunikationer, ett centralt läge på Södermalm med stort närliggande restaurang- och serviceutbud.