Kontorslokal med takhöjd utöver det vanliga, fönster i flera nivåer, industriell karaktär och med en storslagen entré tack vare fönsterglaspartier från golv till tak. Här finns flera mötesrum och samtalsrum i olika storlekar. Lokalen lämpar sig för upp till ca 30 st arbetsplatser med möjlighet att effektiv utnyttja ytan för extern-/intern del (två olika entréer finns att tillgå).

Lokalen avdelas från en tidigare större yta, i och med detta så tillskapas ny pentrydel samt nya wc:s. Det finns även eget omklädningsrum med dusch. Tillgänglig i kvartal 3-2022.

I fastigheten finns en nyrenoverad gemensam ljusgård för fastighetens hyresgäster. Här finns loungeplatser, arbetsplatser, wifi samt möjlighet att nyttja hela- eller delar av ljusgården för events. Från den aktuella lokalen är det enkelt att nå ljusgården.

Fastigheten Tobaksmonopolet är en del av Stockholm Design District. I övrigt finns i fastigheten restaurang, garage med laddplatser för elbilar, cykelrum, gemensam godsmottagning och gård utomhus med sittplatser.