Mindre och fantastiskt ljus lokal i toppen skick med fönster i flera nivåer ut mot gatan samt mot den inre ljusgården, mot vilken det t.ex. är möjligt att ha display av produkter.

Lokalen har tidigare nyttjats som showroom och kontor. Här finns kreativa ytor med plats för upp till ca 10 fasta arbetsplatser samt möjlighet till flexibla touchdownplatser i öppen planlösning. Anpassning möjlig utifrån dialog kring era behov.

Ljusgården är gemensam för fastighetens hyresgäster, här finns loungeplatser, arbetsplatser, wifi samt möjlighet att hålla i möten samt nyttja den för events och liknande. Den aktuella lokalen har glaspartier från golv till taket ut mot ljusgården och kopplingen till den är naturlig genom bra synlighet- och tillgänglighet.

Här blir ni en del av ett sammanhang i fastigheten Tobaksmonopolet som även är en del av Stockholm Design District. Det är enkelt att ta sig till detta tydliga- och centrala läge på Södermalm ett stenkast från Södra Station.

I övrigt finns i fastigheten restaurang, garage (med laddplatser), cykelrum (med möjlighet till laddning elcyklar), gemensam godsmottagning och lummig gård utomhus med sittplatser. Det finns möjlighet till exponering interiört- och exteriört genom skyltplatser.