På bästa läget i Sundbyberg, högst upp i huset, har vi utvecklat en fin lokal för det mindre företaget på ca 25 pers. Efter noga överväganden har en smart och effektiv planlösning satts som fyller behoven hos en kontorslokal för de allra flesta företag.

Med genomgående fina materialval och ljusa färger har vi lagt en bra grund för er som företag att sätta er prägel på ert nya kontor genom möblering och inredning. Då det inte kommer att krävas några anpassningar av lokalen så finns här alla möjligheter till ett snabbt tillträde, och även korta och flexibla kontrakt.

Perfekt för det växande företaget som inte vill binda upp sig. Självklart finns även möjlighet till ett längre kontrakt för den som vill slå sig till ro i fina Sundbyberg. Tillträde från maj 2022.

Huset omringas av småstadskänsla trots att den ligger endast några minuter från Stockholm City, med alla kommunikationer utanför dörren.

I huset finns restaurang och garage för bil och cykel. Tvärs över gatan hittar du caféer, bank och gym. Fastigheten är även miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.