Magnus Ladulåsgatan 65

plan 5, 745 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  745 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 72 arbetsplatser plus touchdownplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig omgående

 • Byggår

  Byggår 1933, renoveringsår 2016

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Konferens

  Konferensrum

 • Restaurang

  Restauranger

 • Gym

  Gym

 • Konferens

  Konferensanläggning att hyra

 • Miljörum

  Miljörum

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

En effektiv lokal att inspireras av

Det här inspirerande och ljusa kontoret ligger mitt i hjärtat av Södermalm i Fatburens karaktäristiska välvda del med stora fönster och effektiv planlösning. Det här kontoret har fina ytor som passar bra att nyttja på flera sätt, för till exempel samarbetsytor, workshops eller presentationer. Lokalen är perfekt för att samla både medarbetare och gäster i med den effektiva planlösningen och olika zoner. De välvda fönsterna som utgör fastighetens utmärkande arkitektur bidrar till känslan av rörelse och liv i lokalen. I anslutning till pentry, mötesrum och ett konferensrum finns en yta med gradäng där det finns många möjligheter till olika användningsområden som verkligen möjliggör att kontoret kan användas på fler sätt. Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen

Fatburen har inspirerande kontor mitt på Södermalm

Fatburen är en av våra mest hållbara fastigheter och här blir ni grannar till några av Sveriges största spelutvecklingsföretag och andra kreativa företag. I huset finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym, med Medborgarplatsens och Söders utbud utanför dörren. I den gemensamma ljusgården finns fåtöljer, bord och stolar för socialt utbyte eller informellt möte. Ljusgården går även att hyra för event och i huset finns konferensanläggning att hyra.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.