Södermalmsallén 36

plan 6, 2160 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  2160 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 180 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig omgående

 • Byggår

  Byggår 1933, renoveringsår 2016

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Terrass

  Privat terrass

 • Konferens

  Enskilt rum för utbildning/konferens

 • Restaurang

  Restauranger

 • Gym

  Gym

 • Konferens

  Konferensanläggning att hyra

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Stort ljust kontor med egen terrass

I hjärtat av Södermalm hittar du den här lokalen som har allt för det större företaget som söker en flexibel lokal att samla medarbetare och kunder i, och som har det lilla extra – som en helt egen terrass! Lokalen går utmärkt att dela in i extern- och intern del eller för olika verksamhetsavdelningar då den har fyra ingångar. Utformningen med skepp och fönster i flera väderstreck möjliggör ett bra sammanhängande kontor som uppmuntrar till utbyte mellan kollegor. Här blir pentryt med tillhörande större matsal och lounge verkligen hjärtat av kontoret med stora sociala ytor. Från matplatserna når du även den alldeles egna terrassen som har utsikt mot Medborgarplatsen. En av lokalens ingångar går direkt in i ett stort rum som fungerar utmärkt för större möten som behöver mer enskildhet eller som utbildningsrum. Till rummet hör ett litet pentry, kapprum och toaletter.

 

Ytorna möjliggör härliga öppna arbetsplatser med fint ljusinsläpp från stora fönster. Den här lokalen har en väldigt stor mängd mötesrum och mindre rum som är starkt efterfrågat i det hybrida arbetslivet, men även fokusarbete utifrån det aktivitetsbaserade behovet. Det här är en fantastisk lokal med många möjligheter och läget på Södermalm är oslagbart. Prata med uthyrare Jakob för att diskutera just era behov.

Fatburen har inspirerande kontor mitt på Södermalm

Fatburen är en av våra mest hållbara fastigheter och här blir ni grannar till några av Sveriges största spelutvecklingsföretag och andra kreativa företag. I huset finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym, med Medborgarplatsens och Söders utbud utanför dörren. I den gemensamma ljusgården finns fåtöljer, bord och stolar för socialt utbyte eller informellt möte. Ljusgården går även att hyra för event och i huset finns konferensanläggning att hyra.

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.