Södermalmsallén 36 vån 3, 721 kvm

Fatburen
Planritning Södermalmsallén 36 vån 3 721 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

721 kvm, Plan 3 av 11

 

Den här lokalen i hjärtat av Södermalm har allt för företaget som söker en flexibel lokal att samla medarbetare i.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 68 enligt nuvarande planlösning. Antal platser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 6 mötesrum och 6 tysta rum.

 

Pentry 1

 

Flexibelt kontor med många möjligheter

Det här är en lokal med stor potential att anpassas för olika typer av verksamheter. Ytorna möjliggör flera olika typer av arbetsplatser och lokalen har en flexibel planlösning med möjlighet till både externa och interna delar och med fina sociala ytor. Arbetsplatserna är möjliga att dela upp över två skepp med mötesrum och gemensamma sociala ytor som binder samman kontoret. Gott om mötesrum i olika storlekar som stödjer det hybrida verksamhetsbehovet. Lokalen har fönster ut mot den lummiga Södermalmsallén samt en synlig och profilerad entré mot fastighetens gemensamma ljusgård.

 

Ljusgården i fastigheten knyter samman Fatburens hyresgäster och har fina loungedelar och landningszoner som gör ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika vid. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events. Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, konferens, populära restauranger och gym.

Sociala ytor, ledig lokal, Fatburen, Södermalm

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler på Södermalm

Visar 12 lediga lokaler