Södermalmsallén 36 vån 6, 2160 kvm

Fatburen
Planritning Södermalmsallén 36 2160 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

2160 kvm, Plan 6 av 11

 

Den här stora ljusa lokalen i hjärtat av Södermalm har allt för det större företaget som söker en flexibel lokal att samla medarbetare och kunder i, och har det lilla extra – som en helt egen terrass!

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 180, varav 142 skrivbordsplatser och 38 touchdownplatser, utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 33 mötesrum, 15 telefonrum och 1 reception.

 

Pentry 3

 

Terrass 1

Stort ljust kontor med egen terrass

Lokalen går utmärkt att dela in i extern- och intern del eller för olika verksamhetsavdelningar då det finns fyra ingångar. Dess utformning med skepp och fönster i flera väderstreck möjliggör ett bra sammanhängande kontor som uppmuntrar till utbyte mellan kollegor. Här blir pentryt med tillhörande större matsal och lounge verkligen hjärtat av kontoret med stora sociala ytor och plats för flera matplatser och soffgrupper. Från matplatserna når du även den alldeles egna terrassen som har utsikt mot Medborgarplatsen. En av lokalens ingångar går direkt in i ett stort rum som fungerar utmärkt för möten som behöver mer enskildhet eller som utbildningsrum. Till rummet hör ett litet pentry, kapprum och toaletter.

 

Ytorna möjliggör härliga öppna arbetsplatser med fint ljusinsläpp från stora fönster. Den här lokalen har en väldigt stor mängd mötesrum och mindre rum som är starkt efterfrågat i det hybrida arbetslivet och stödjer behoven för hybrida arbetssätt, men även fokusarbete utifrån det aktivitetsbaserade behovet. Det här är en fantastisk lokal med många möjligheter och läget på Södermalm är oslagbart.

 

Ljusgården i fastigheten knyter samman Fatburens hyresgäster och har fina loungedelar och landningszoner som gör ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika vid. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events. Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, konferens, populära restauranger och gym.

Altan på söder, södermalmsallén

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler på Södermalm

Visar 11 lediga lokaler