Jakobsbergsgatan 17, 623 kvm, 889 kvm eller 1518 kvm plan 8

MOOD
Planritning Jakobsbergsgatan 13 plan 8 1518 kvm
Planritning för hela lokalen. Ladda ner fler planritningar nedan.

623, 889 eller 1518 kvm, Plan 8 av 10

 

I ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen, Mood-kvarteret, finns den här ljusa flexibla lokalen med fint ljusinsläpp och en välkomnande känsla. Den här lokalen kan bli ett stort kontor eller flera mindre då det finns goda möjligheter att dela av den.

 

Byggår 1978, renoverat 2012

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser finns i ett spann mellan cirka 46 – 121, samt mötesrum, möjlighet till touchdownplatser och tysta rum. Nedan finns förslag på möjliga planlösningar vid uppdelning av lokalen.

Ljust kontor högt upp mitt i city

Med kontor i attraktiva Mood-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen är beläget ovanför populära handelsplatsen Mood med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

 

Den här lokalen har flera entréer och går att dela upp i 623 kvm, 889 kvm eller varför inte ta hela lokalen med 1518 kvm. Alla förslag på planlösningar har stor variation på öppna arbetsplatser, i rum och flera olika typer av mötesrum som stödjer hybrida arbetssätt. Fönster ut mot Jakobsbergsgatan och Regeringsgatan.

 

Kommunikationsläget är perfekt för pendlande medarbetare som med lätthet kan ta sig till kontoret med tunnelbana, pendeltåg eller för kunder som kommer med närliggande Arlanda Express. Läget gör att nöjen aldrig är långt bort och genom vår app erbjuder vi även alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

Öppna arbetsplatser lokal 623-1518 kvm visionsbild

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Gallerian MOOD Stockholm Mood-kvarteret i Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 13 lediga lokaler