Östra Järnvägsgatan 27 plan 6, 278 kvm

Stockholm City
planritning, Östra Järnvägsgatan 27, 278 kvm, ledig lokal
Ladda ner planritningen nedan.

278 kvm, Plan 6 av 12

 

Välplanerad lokal med fin utsikt och sjöglimt för det mindre företaget som söker centralt kontor med närhet till goda kommunikationer.

 

Byggår 2009

 

Miljöcertifiering Breeam in Use

 

Arbetsplatser 22 öppna platser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 2 mötesrum och 1 tyst rum.

 

Pentry 1

Kontor med perfekt cityläge

Med landets bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge eller reser mycket eller tar emot kunder som kommer med flyg eller tåg. Bara 200 meter från huset ligger Centralstationen där Arlanda Express tar dig till Arlanda på endast 20 minuter.

 

Lokalen har en unik utsikt över järnvägsspåren vid centralstationen och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. När du kliver in genom entrén möts du direkt av en loungeyta som är perfekt att ta emot kunder och besökare i. I anslutning till entrén finns även två mötesrum samfint kök och pentry. Lite längre in i lokalen finns en större yta som är flexibel för olika typer av arbetsplatser och möblering. Det här centrala kontoret har mycket karaktär och en häftig industrikänsla där ni har möjlighet att sätta er personliga prägel. Inga större lokalanpassningar behövs vilket möjliggör snabb inflyttning.

 

Lokalen ligger i fastigheten Mentorn 1 vid Kungsbron i Stockholm City och är en stor kontorsfastighet med flera restauranger i bottenvåningarna och utanför dörren finns all shopping, nöjen, service och utbud av hotell du kan önska dig.

Fastighet Mentron 1 på Kungsbron 2 i Stockholm

Kontakta uthyrare Mikael

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren

Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering. Med hjälp av vår plattform Klimatportalen kan AMF Fastigheters hyresgäster enkelt följa sin miljöpåverkan och plattformen underlättar hyresgästernas arbete att reducera sin miljöpåverkan.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2 Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2

Kungsbron ligger i västra city och präglas av hög puls med många restauranger, konferensanläggningar och hotell i närområdet.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 13 lediga lokaler