Landsvägen 37 plan 2, 123 kvm

Sundbyberg
Planritning Landsvägen 37 123 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

123 kvm, Plan 2 av 6

 

Mycket fin nyrenoverad lokal perfekt för det lilla företaget. Bästa läget i attraktiva centrala Sundbyberg, med närhet till allt.

 

Byggår 1999

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 8 i befintlig planlösning. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 2 mötesrum eller 1 mötesrum och 1 pausrum.

 

Pentry 1

 

Härligt kontor i centrala Sundbyberg

Den här lokalen är ett mycket trevligt kontor som har bästa läget i Sundbyberg med närhet till allt du kan önska. Lokalen står redo snabb inflytt.

 

Läget är perfekt i centrala Sundbyberg med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar utanför knuten. Här sitter ni centralt med Sundbybergs puls och charm och utanför dörren hittar ni restauranger, bagerier, affärer och service. Här finns också fina grönområden och Bällstaån. I huset finns restaurang samt bil- och cykelparkering.

Fastighet Atleten kontor Sundbyberg

Kontakta uthyrare Catrin

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö

Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Sundbyberg

Visar 6 lediga lokaler