Landsvägen 50 plan 4, 475 kvm

Sundbyberg
Planritning Landsvägen 50 A plan 4
Ladda ner planritningen nedan

475 kvm, Plan 4 av 5

 

Med det här luftiga kontoret sitter ni i det bästa läget i huset, högt upp med fint hörnläge och i en attraktiv fastighet som ligger mitt i centrala Sundbyberg. Med närhet till kommunikationer, restauranger, nöjen och grönområden är det här Sundbybergs bästa läge.

 

Byggår 2006

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver iDrift

 

Arbetsplatser 34 enligt befintlig planlösning. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 5 mötesrum.

 

Pentry 1

Ljust fint kontor i centrala Sundbyberg

Det här kontoret har väldigt fint ljusinsläpp med stora fönster i två väderstreck och stora fina ytor för öppna arbetsplatser där utsikten över Sundbyberg och Solna är väldigt vacker. Med mötesrum i olika storlekar till vänster från entrén och öppna arbetsplatser till höger blir det enkelt att separera det externa från det interna. Den här lokalen är en av de finaste i fastigheten med högt läge och i en hörna. Fastighetens läge i centrala Sundbyberg är även det oslagbart!

 

Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum. Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. Runt hörnet av huset finns tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City.

Konferensrum lokal Sundbyberg

Kontakta uthyrare Catrin

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö

Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Centrum nära kontoret i Sundbyberg Centrala Sundbyberg

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Sundbyberg

Visar 6 lediga lokaler