Södermalm är ett av Stockholms mest urbana områden och anses av Stockholmarna vara den trendigaste stadsdelen. Den hamnade till och med på tredje plats på magasinet Vogue's lista över världens coolaste kvarter (Källa: SVT, DN, Vogue, Visit Stockholm).

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Med Ringens Centrum i hjärtat av Södermalm och matkonceptet Teatern har även flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor samlats för att förverkliga sina matidéer och skapa unika smakupplevelser. På Söder hittar du också många konstgallerier, ateljéer och verkstäder.

I våra lokaler i Tobaksmonopolet på Rosenlundsgatan, Fatburen vid Medborgarplatsen, Pelarbacken på Östgötagatan och i Stockholmsverken i korsningen Rosenlundsgatan – Magnus Ladulåsgatan, finner du dessutom trevliga kontorslokaler med liv och rörelse i gatuplan.

Du har nära till tunnelbana, innerstadsbussar, pendeltåg, cykelbanor samt infartsleder till Söderleden och E4 Södertäljevägen. För stadsdelen och för området specifikt planerar staden för att göra kommunikationerna så gröna som möjligt, med satsningar på cykelbanor.

Vill du veta mer om våra kontor på Södermalm?

Se våra lediga lokaler här nedanför eller kontakta Jakob Svensson på 073-073 93 64.

Stockholmsverken


Mitt på Södermalm, i korsningen Magnus Ladulåsgatan och Rosenlundsgatan, har nytt liv blåsts i ett historiskt industrikvarter. Det tegelröda kvarteret som en gång i tiden var ett industrinav på Södermalm, är idag en kontrastrik mötesplats och växande matdestination, hem åt en rad innovativa och kreativa bolag. Här finns totalt 20 000 kvm moderna kontorslokaler och 3 000 kvm restaurang och retail.

Läs mer