Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Vill du veta mer om våra kontor i Stockholm City?

Se våra lediga lokaler här nedanför eller kontakta Mikael Wallgren på 070-812 12 13.

Urban Escape


Mitt i city finns fem hus, fyra gator och två torg. Här formas ett nytt kvarter med internationell attraktionskraft – för möten, kulinariska upplevelser och shopping.

Läs mer

Mood District


Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, cafeér och service. Just nu genomgår Mood District en stor utveckling i form av nytt restaurangstråk och handelskonceptet The Lobby.

Läs mer

5:e Hötorgshuset


Space, som öppnar i 5:e Hötorgshuset, har som ambition att bli den givna mötesplatsen för den digitala generationen och kommer bland annat att inrymma musik, dataspel, content creation och Avicii Experience.

Läs mer