Med Stockholmsverken gör vi Södermalms geografiska mittpunkt till en social mittpunkt. Med flera restauranger, innergårdar och ett torg vill vi ta Södra station från en plats man pendlar ifrån till en destination man väljer att komma till. Oavsett om du bor, arbetar i eller besöker området och vill ta en kall dryck i solen, fika under en filt eller äta en brakmiddag med vänner kommer du hitta ett ställe som passar här.

Stockholmsverken kommer husera cirka 3000 personer på en mängd olika företag. Här kommer en smältdegel av tech, design, arkitektur och kommunikation samla det kreativa Södermalm. De många innergårdarna, som annars varit slutna, öppnas nu upp och blir till torgliknande platser tillgängliga för alla året runt. Här kommer flera aktörer att mötas och skapar på så vis levande och föränderliga platser. Detta blir en destination som lever långt efter kontorstid.

Här kommer en scen för inspirerande restauratörer att skapas, i symbios med en kunnig och intresserad publik. På Södermalm finns redan en stark krogkultur och här får den chansen att raffineras ytterligare. Det kommer bli hit man åker för att testa spännande restauranger i en unik miljö.

Nu har du chansen att bli tongivande i detta nya område. Sex restauranglokaler och en hungrig publik väntar på nya, spännande matupplevelser. Är du en av dem som vill vara med och skapa detta? Kontakta oss!

Anna Hammarbäck Lind
08 - 696 34 18
anna.hammarbacklind@amffastigheter.se

Läs mer om området Stockholmsverken.