Auktionsmarknaden kommer att ha öppet under Black Friday fredagen den 29:e samt lördagen den 30:e november inne i MOOD Stockholm. Här kommer exklusivt utvalda föremål inom konst, design och antikviteter att visas upp på plats och besökarna är naturligtvis varmt välkomna att ta del av auktionen. Utöver föremålen från Stockholms Auktionsverk kommer budgivningarna även att innehålla olika typer av spännande tjänster och produkter från MOOD Stockholm. Dessutom bjuder man alla budgivare på pizza från 18|89 Fast Fine Pizza. Själva budgivningen sker online på Stockholms Auktionsverks webbplats i den särskilda kategorin “Black Friday”.

– Även om våra onlineauktioner pågår dygnet runt året om så vill vi med den här satsningen skapa en fysisk närvaro och vara ett naturligt komplement till butikerna runt omkring oss. Det blir en härlig mix av föremål, och givetvis kommer vi ha expertis som ger service och svarar på frågor, säger Lotta Lindborg chef för Stockholms Auktionsverk, Magasin 5.

– Genom att samla gammalt och nytt under samma tak kan vi bjuda våra kunder på en unik upplevelse. Det finns helt enkelt olika sätt att göra Black Friday-klipp på och genom det här samarbetet vill ge våra besökare möjlighet att fynda attraktiva produkter och föremål på ett lite spännande och annorlunda sätt, säger Caroline Sjöblom, marknadsansvarig på Mood Stockholm.

Auktionsmarknaden hittar du på plan 3 i MOOD Stockholm. Auktionstider som gäller är: fredag 12-13, fredag 17-18, samt lördag 12-13. Deltagande förutsätter registrering hos Stockholms Auktionsverk vilket du kan lösa på plats. För fullständiga villkor hänvisar vi till Auktionsverkets webbplats, online.auktionsverket.se. Klicka här för att komma till Auktionsverkets särskilda Black Friday sortering.


Om Stockholms Auktionsverk
Stockholms Auktionsverk etablerades 1674, vilket gör det till världens idag äldsta verksamma auktionshus och en av de ledande nordiska marknadsplatserna för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter.

Om MOOD Stockholm
MOOD Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat- och shopping-destination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. MOOD Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om MOOD på http://moodstockholm.se.