MOOD Districts retailteam stärker upp med en ny duo. Markus Tungården börjar som ny retailuthyrare, han har tidigare arbetat som Leasing Manager för Emporia. Lena Rune, tidigare retailuthyrare med erfarenhet från bland annat Mall of Scandinavia, börjar som centrumchef för MOOD Stockholm och retailansvarig för MOOD District. 

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Markus Tungården till MOOD District. Hans tidigare erfarenheter gör honom till en nyckelperson i kvarterets utveckling. Tillsammans med Lena Rune får vi ett starkt retailteam som står väl rustade inför framtiden, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för MOOD District.

På AMF Fastigheter kommer Markus att arbeta med utvecklingen av MOOD District som inkluderar MOOD Stockholm och tre fastigheter belägna runt handelsplatsen.

– Jag är väldigt glad över att få bli en del av MOOD-teamet. Jag har haft flera fantastiska år med Emporia men ser nu fram emot en ny utmaning.  AMF Fastigheters arbete med att utveckla MOOD Stockholm och de omgivande kvarteren har varit jättespännande att följa och jag ser verkligen fram emot att ta mig an arbetet med att vidareutveckla platsen, säger Markus Tungården.

Lena Rune kommer att ansvara för MOOD Districts retailutbud. I samband med rekryteringarna kommer Annika Ljungberg att lämna sin roll som centrumchef för MOOD Stockholm och fokusera på arbetet som marknadsområdeschef för MOOD District. Markus och Lena tillträdde sina nya tjänster den 16 september.