The Lobby fortsätter att utmana idén om vilka upplevelser som ryms inom framtidens handelsplats. Genom att ta steget och bli en del av mediemixen flyttar The Lobby fram positionerna och blir ett temporärt mediehus under en månad. Från och med den 16 mars fylls The Lobby av youtuber-kollektivet NJIE HOUSE och fungerar därigenom som en fysisk mediekanal.

- Att The Lobby blir platsen när Universal Music och NJIE HOUSE tillsammans testar nya sätt att skapa innehåll tycker vi är jättespännande! The Lobby fungerar här som en allt-i-ett-arena där upplevelsebaserad marknadsföring kombineras med digital exponering. Med The Lobby i mediemixen kan varumärken både få hög exponering och ”en fysisk landningssida” där de kan arrangera events och andra aktiviteter som stärker relationen till deras målgrupp, säger Annelie Gullström affärsutvecklingschef AMF Fastigheter.

NJIE HOUSE består av Vlad Reiser, Amanda Strand, Daniel Norlin, Linus "zaitr0s" Andersson, Jasmine Gustafsson och Felicia Aveklew som under 30 dagar kommer att podda, sända och skapa inspirerande innehåll som delas i deras kanaler och på njie.com/njiehouse. ”Huset” kommer att ha en räckvidd på ca 2,5 miljoner i sociala medier. Universal Music driver projektet operativt och bidrar med ett nätverk av influencers och artister.

- Genom att vara i The Lobby har vi möjligheten att förflytta det sociala experimentet NJIE HOUSE från den digitala skärmen till ett fysiskt fönster i centrala Stockholm. Och genom detta vara i framkant inom koncept och aktiviteter på sociala medie-plattformar. Den centrala platsen ger dessutom fans möjligheten att interagera med youtube-stjärnor och Universals artister på ett banbrytande vis, säger Daniel Persson, Projektledare Universal Music.

NJIE HOUSE som har premiär på lördag omfattar ca 200 kvm av The Lobbys totala yta. Det välbesökta hållbarhetstemat Tomorrow is now fortsätter i Market, The Lobbys nedervåning, till och med juni. Det är första gången märken som Stockholms Stadsmission, Remake, Röda Korset, Erikshjälpen med fler samlas under ett tak för att erbjuda ett dagsaktuellt sortiment av kläder, design och inredning.

För ytterligare information kontakta:
Tina Landelius, kommunikationsansvarig, The Lobby
E-post: tina.landelius@amffastigheter.se
Tel: +46 722 35 32 69

Daniel Persson, Projektledare, Universal Music
E-post: daniel.persson@umusic.com
Tel: +46 (0)7 331 861 81