I september lanserades M; Volvo Car Mobility’s nya tjänst för smart bildelning som ska möta behoven från en urban, snabbrörlig och uppkopplad livsstil. Målet är att erbjuda ett smartare, mer flexibelt och hållbart alternativ till privat bilägande. Nu flyttar de 150 medarbetarna in på cirka 2000 kvadratmeter på Jakobsbergsgatan, mitt i Mood District.

Volvo Car Mobilitys målsättning är erbjuda en tjänst som på allvar utmanar det privata bilägandet i städer. Tidigare fanns kontoret hos Epicenter, också en del av Mood District. Bodil Eriksson, vd för Volvo Car Mobility säger:

– Vi har vuxit kraftigt på kort tid och är i en spännande fas i vår utveckling. Efter lanseringen av M i Stockholm och Uppsala möter vi nu kunderna i verkligheten och får nya insikter varje dag om hur faktiskt använder tjänsten. För att utvecklas och fortsätta utrullningen till fler städer behöver vi en ny, större arbetsplats att växa i. Därför känns inspirerande att ha flyttat in i de nya lokalerna i Mood District som erbjuder all tänkbar service och höga tillgänglighet som vi var ute efter.

– Vi är jätteglada att M väljer att stanna i Mood District. De är ett innovativt och spännande bolag som vill driva en positiv förändring av livet i stan genom att ge mer plats till människor och mindre till bilar. Vi välkomnar dem varmt till Mood Districts blandning av arbetsplatser, mötesplatser och shopping, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för MOOD.


Om M | Volvo Car Mobility
Volvo Car Mobility är ett helägt, fristående dotterbolag till Volvo Car Group och en strategisk investering för att möta nya konsumentpreferenser. Utvecklingsbolaget finns i Stockholm och sysselsätter 150 medarbetare. I Stockholm finns också ledningen för det svenska marknadsbolaget som ansvarar för transformationen av Sunfleet till M. M är den första tjänsten som lanseras av Volvo Car Mobility. Fortsatt utrullning av M planeras till början av 2020. M finns på App Store och Google Play. Läs mer på m.co