Att cykla är för allt fler det givna sättet att transportera sig i vardagen. Samtidigt står många cyklar övergivna på grund av att de gått sönder, trots att många av felen är enkla att åtgärda. AMF Fastigheter inleder nu ett samarbete med företaget MIOO som drivs av en vision att göra det enklare och mer tillgängligt att serva sin cykel. 

- Vi vill underlätta för våra hyresgäster att leva mer hälsosamt såväl som hållbart, och därför känns det helt rätt att ingå ett samarbete med MIOO. Vi hoppas att detta kommer att uppskattas, inte minst senare i år när vi förhoppningsvis kan börja arbeta från kontoren igen i större utsträckning, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.  

Hyresgäster på Södermalm, Marievik, city, Norrmalm och Sundbyberg kommer att erbjudas cykelservice i anslutning till arbetsplatsen under våren och hösten 2021I erbjudandet ingår även möjlighet att beställa service genom MIOO:s app löpande under året.  

- Vi vill driva hållbara beteenden i och utanför våra fastigheter, säger Per Helgesson. Konkret handlar det bland annat om att möjliggöra våra hyresgästers hållbarhetsarbeten och stödja nya hållbara initiativ. Vi har cykelgarage i flera fastigheter och fortsätter att se över olika möjligheter för att gynna de som vill cykla.

Läs mer om hur vi skapar hållbara platser där människor vill vara.