Med erfarenhet från dagligvaruhandeln kom Fredrica Brandtberg till AMF Fastigheter med förhoppning om att kunna få jobbet som kundvärd i Servicehuben.

Ett möte räckte för att ömsesidigt tycke skulle uppstå. I dag arbetar Fredrica Brandtberg som retail floor manager och har inom loppet av ett år bytt roll inom företaget.

– AMF Fastigheter är en arbetsgivare som verkligen ser sina kollegor, ger utrymme för att utvecklas och är ett hjärtligt företag utan prestige gentemot varandra, något som har hjälpt mig i min egen vilja att testa nytt, säger Fredrica Brandtberg. 

Fredrica Brandtberg tror att just tilltron till allas kompetens har bidragit till att hon under året fått möjligheten att testa två olika roller.

– Teamet jag jobbar med på Söder är helt fantastiskt! De har alltid tid för mig och lär mig dagligen nya saker samtidigt som jag får utrymme att komma in i min roll på egen hand. Jag känner mig alltid uppskattad, säger Fredrica Brandtberg, som menar att hon hittat sitt drömjobb.

– En kollega sa att rollen inte är ett jobb utan en livsstil. Jag kan bara instämma. Jag älskar mitt jobb och det roligaste är att få jobba med mina kollegor som vi har ute på våra driftkontor. Utan dem skulle inte en enda dag fungera – de förtjänar att hyllas varje dag!