På AMF Fastigheter jobbar vi med mer än bara fastigheter. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mycket mer än våra fastigheter för ögonen, vi ser även till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Till vår enhet Juridik söker vi nu en bolagsjurist. I rollen som bolagsjurist arbetar du med olika verksamhetsnära juridiska frågeställningar och agerar stödfunktion i dessa frågor. En av dina viktigaste roller blir att agera som rådgivare till hela verksamheten och för att kunna göra det på ett bra sätt ser vi att fastighetskunskap, affärsförståelse och en viss portion pragmatism är nödvändigt.

Du rapporterar till vår chefsjurist och tillsammans arbetar ni för att vi som företag når upp till våra affärsplaner och strategier utan att tumma på de lagar och regler som finns. Företagets framgång bygger på att ni förstår verksamhetens behov och utmaningar och att ni på ett pedagogiskt sätt kan förklara hur juridiken stödjer oss i vår vardag.

Tyngdpunkten ligger på hyresrätt, allmän fastighetsrätt och avtalsrätt. Dina dagar kan bland annat bestå av att:

  • Stötta uthyrning och förvaltning inom i först hand hyresrättsliga frågor
  • Delta i möten och förhandlingar med kunder och leverantörer
  • Bistå affären och agera bollplank i olika affärsupplägg
  • Hålla internutbildningar
  • Ta fram avtalsutkast, mallar och styrdokument
  • Tillhandahålla löpande rådgivning inom juridiska frågor som kan uppkomma på ett fastighetsbolag, t ex allmän inom avtalsrätt, bolagsrätt och fastighetsrätt. 
  • Bistå i transaktioner.

Läs mer om tjänsten och sök den på vår rekryteringssajt

Sista ansökningsdag är den 21 juni.