Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi inte bara har våra fastigheter för ögonen utan strävar efter att skapa hela kvarter som lyfter staden. Mitt i city och med vår handelsplats MOOD Stockholm som ett nav, har vi utvecklat MOOD District, en plats med fokus på mode, innovation, kreativitet och design. Nu letar vi efter en centrumchef för handelsplatsen.

I rollen som centrumchef ansvarar du för att MOOD Stockholm har en hög attraktionskraft med nöjda besökare och hyresgäster som resultat. Du är en del av teamet i MOOD District och rapporterar till marknadsområdeschefen. Tillsammans ansvarar ni för utvecklingen av handelsplatsen och övrig handel i Mood District. Er framgång bygger på långsiktiga, personliga relationer med kunder och andra samarbetspartners.

Du är vår viktigaste länk mellan våra hyresgäster och verksamheten. Du arbetar nära våra hyresgäster, vår driftorganisation, marknadsområdeschef, fastighetschef, uthyrning och marknadsteamet. På toppen av det har du även många externa kontakter.

Som centrumchef har du resultatansvar, vilket innebär ansvar för både kostnads- och intäktssidan. Du har även det övergripande ansvaret för handelsplatsens och kvarterets drift och utveckling samt att bidra till verksamhetsplanen.

Läs mer om tjänsten och sök den på vår rekryteringssajt

Sista ansökningsdag 5 mars.