Väljer du att jobba med oss så kommer vi göra allt för att du ska trivas. Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter så erbjuder vi bland annat:

- Spännande projekt. Vi skapar stadsrum där människor vill vara - det innebär att du får vara med och utveckla och förvalta projekt i samarbete med Stockholm stad, våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners.

- Ett coachande ledarskap. Vi tror på ett självledarskap där alla medarbetare får ansvara för sin egen utveckling med hjälp av coachande chefer och ömsesidig tillit.

- Möjligheter att testa och lära nytt. Hos oss utvecklas du i takt med företagets förändrade utmaningar och behov. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker.

- Flexibel arbetsplats. Ja, vi tycker att arbetsplatsen inte alls behöver vara knuten till kontoret. Det var vår övertygelse redan innan pandemi och distansarbete, och är det fortsatt. Kontoret är däremot en viktig samlingspunkt som ger energi, inspiration och främjar kreativiteten. En kombination av kontor och distans tror vi därför är det rätta receptet för glada och hållbara kollegor.

- Schysst kontor. Vi sitter mitt i city, på Regeringsgatan. Hela kontoret präglas av att vi utgår från varje individs behov och kompetens. De flesta av oss träffas dagligen på kontoret. Inte bara för att det är en skön miljö och kaffet är gott, utan också för att vi tycker om att umgås med varandra.

- Härliga kollegor. Vi tycker det är kul på jobbet och vi tror att det märks i våra dagliga kontakter.

- Torsdagsfrukostar. Varannan torsdag träffas vi på kontoret för att äta en god frukost tillsammans. Vi pratar om allt från jobbrelaterade saker till den där konserten som ska besökas i helgen, loppet som det tränas inför, eller barnens alla fotbollsmatcher som ska kilas in mellan gymnastiken och ridningen.

- Kulgruppen. Ja vad är det? Som det låter faktiskt, en grupp som ser till att vi har det kul. De arrangerar återkommande roliga saker såsom danslektioner, oktoberfester med mera. Riktigt lyxigt faktiskt.

- Naprapat. Stela kontorsaxlar har möjlighet att få lite kärlek varannan vecka när vår naprapat kommer på besök.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss.