På AMF Fastigheter jobbar vi med mer än bara fastigheter. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mycket mer än våra fastigheter för ögonen, vi ser även till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Vi söker nu två fastighetschefer – en för ett fastighetsbestånd i Södermalm och en för ett kluster i City Norrmalm. Rollen i City Norrmalm kräver mer erfarenhet än den på Söder.

I din roll som fastighetschef hos oss ingår du i ett team med teknisk förvaltare, fastighetstekniker, marknadsansvarig och uthyrare. Tillsammans ansvarar ni för att fastigheterna förvaltas och utvecklas i enlighet med AMF Fastigheters önskemål och hyresgästens förväntningar. Er framgång bygger på bra relationer, snabb service och en rejäl skopa affärsmässighet.

Du har kund- och resultatansvar för de fastigheter som ansvarar för och rapporterar till marknadsområdeschefen inom affärsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer variera och är av både strategisk och operativ karaktär. I kundansvaret ingår att ansvara för hyresgästanpassningar, förvaltningsfrågor och andra hyresgästfrågor.

Sista ansökningsdag 31 december.

Läs mer om tjänsterna på vår rekryteringssajt