På AMF Fastigheter jobbar vi med mer än bara fastigheter. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mycket mer än våra fastigheter för ögonen, vi ser även till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

För att bli ännu vassare i vårt kunderbjudande så bygger vi nu upp en egen servicehub och lounge. Vi söker därför ny stjärna till vårt team med kundvärdar. Tillsammans arbetar ni för att skapa en plats där alla känner sig välkomna och där alla vill vara. Er framgång bygger på att aldrig se några problem utan bara möjligheter. Ni är viktiga kulturbärare och sprider god energi vart än ni sitter, går eller står.

I rollen som kundvärd hos oss arbetar du i ett team på tre personer och du rapporterar till Kundvärdschefen. Du har många kontaktytor internt samtidigt som du ger förstklassig support till våra kunder både fysiskt och via telefon. Du ligger alltid steget före och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor samt hitta lösningar för utveckling av företagets bemötande. Dina arbetsuppgifter varierar och är av både administrativ och operativ karaktär.

Läs mer om tjänsten och sök den på vår rekryteringssajt

Sista ansökningsdag är 10 februari.