På AMF Fastigheter jobbar vi med mer än bara fastigheter. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mycket mer än våra fastigheter för ögonen, vi ser även till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva och vi är inte rädda för att sticka ut och göra annorlunda. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Vi behöver nu förstärka vår uthyrningsgrupp och söker därför en uthyrare inom retail. Du kommer att arbeta med Stockholms mest spännande handelsplatser och tillsammans med ett glatt och professionellt gäng fokusera på försäljning, effektiva butiksmixar och framtida trender.

I rollen som uthyrare hos oss arbetar du kunddrivet och nytänkande. Du är en del i en av marknadens vassaste uthyrningsteam och arbetar nära fastighets- och centrumchef samt projektorganisation. Tillsammans ansvarar ni för allt från uthyrning av vakanser och omförhandlingar till införsäljning av idéer, visioner och koncept. Er framgång bygger på långsiktiga, personliga relationer med kunder, potentiella kunder och branschkollegor.

Läs mer om tjänsten och sök den på vår rekryteringssajt

Sista ansökningsdag 15 maj.