Adonis 16 är en modern kontorsfastighet belägen i hörnet Sveavägen/Tegnérgatan. Byggnaden är uppförd 1965 i sex våningsplan. Huset har god standard och är i gott skick.

Omgivningen runt fastigheten

Området kring Tegnérgatan har ett lugnare läge än citykärnan fast med citynära känsla och med gångavstånd till storstadspulsen. Kvarteret präglas av kontor, butiker och restauranger. Ett större utbud av shopping och gallerior finns i närheten av fastigheten.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Rådmansgatan ligger precis runt hörnet och ett flertal busslinjer stannar på Sveavägen i närheten av fastigheten.

Parkering

Garage finns i fastigheten, liksom cykelparkering.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.