Mentorn 1 i Stockholm City är en stor kontorsfastighet med flera butiksytor i markplan. Fastigheten omfattar kvarteret mellan Kungsbron och Östra Järnvägsgatan. Byggnaden stod klar 2009 och är miljöcertifierad enligt Breeam.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheten ligger i västra city och präglas av hög puls med många restauranger, konferensanläggningar och hotell i närområdet.

Kommunikation

I direkt anslutning till fastigheten ligger Centralstationen med tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg. Det finns en direkthiss i fastigheten till Arlanda Express och utanför entréen stannar busslinje 1.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.