Jericho 34 är en stor kontorsfastighet med inslag av handel och bostäder som omfattar kvarteret mellan Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan och Lästmakargatan. Kontorslokalerna har renoverats successivt och har en mycket god standard. Både inviduella rum och storrum förekommer.

Omgivningen runt fastigheten

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg cirka 500 meter.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Jericho 34. Till Centralen med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg mm tar det bara fem minuter att promenera. Närmaste tunnelbanestation är Hötorget och Östermalmstorg.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.