Oxen Större 21, mera känd som MOOD Stockholm (tidigare Salénhuset), är en stor kontors- och handelsfastighet i Stockholm city.

MOOD Stockholm omfattar kvarteret mellan Regeringsgatan och Norrlandsgatan. Kontorslokalerna har renoverats successivt och har en mycket god standard. Både individuella rum och storrum förekommer. Kontorsdelen är miljöklassad enligt svensk Miljöbyggnad.

I mars 2012 öppnade, efter en större ombyggnad, Stockholms mest spännande handelskoncept - MOOD Stockholm. Handelsytan har fem nya entréer med plats för cirka 50 butiker i tre plan.

Omgivningen runt fastigheten

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg cirka 500 meter.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till MOOD Stockholm. Till Centralen med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg mm tar det bara fem minuter att promenera. Närmaste tunnelbanestation är Hötorget eller Östermalmstorg.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.