Moraset 24 är en modern kontorsfastighet i hörnet Luntmakargatan och Adolf Fredriks Kyrkogata i Stockholm. Byggnaden är uppförd 1985 i fem våningar ovan mark och två källarvåningar med garage. Huset har en god standard och är i gott skick.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheten är belägen på en lugnare sidogata till Sveavägen. Kvarteret präglas av kontor, butiker och restauranger. Ett större utbud av shopping och gallerior finns på promenadavstånd från fastigheten.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan ligger på fem minuters promenadavstånd, liksom flertalet busslinjer.

Parkering

Garage finns i fastigheten. Kontakta Fastighetschefen för uthyrning.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.