Skansen 25 är en butiksfastighet som är del av den underjordiska förbindelsen mellan Sergels Torg och NK, mera känd som Sergelgången.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheten är en del av Gallerian som i sin tur är sammanlänkad med det nya city-kvarteret Urban Escape. Här skapas en attraktiv och tillgänglig plats som är med och höjer stadspulsen. Gallerian utgör hjärtat i kvarteret och den naturliga knutpunkten för jobb, nöje och vardagsliv.

Kommunikationer

Till tunnelbanestation T-Centralen, där både tunnelbana och pendeltåg korsas, är det gångavstånd under tak. Därifrån nås även Centralstationen med access till fjärrtåg, flygbussar och Arlanda Express. 

Parkering

Parkeringshus finns i Gallerian.

Historik

I mitten av 2000-talet genomgick Sergelgången en större renovering med bland annat inglasning mot Sergels Torg, ny belysning och nya golvbeläggningar.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.