Befintligt hus har rivits och ersatts av en helt ny byggnad. Här ryms kontor, butiker, restauranger och gym av allra modernaste snitt.

Om Urban Escape Stockholm

Mitt i Stockholms city finns fem hus, fyra gator och två torg. Här har  AMF Fastigheter skapat ett nytt stadsrum - Urban Escape Stockholm Den här fastigheten, Trollhättan 30 på Regeringsgatan 23-29, är del av det nya, idédrivna konceptet. Med Urban Escape skapar vi en stark helhet med kontor, hotell, restauranger och service utvecklat utifrån innovation, kunskap och kreativitet. Stockholms bästa läge - mitt i city och granne med Gallerian.

Allmänt om fastigheten

Befintligt hus har rivits och ersatts av en helt ny byggnad ritad av de danska arkitekterna Lundgaard & Tranberg. Här ryms kontor, butiker, restauranger och gym av allra modernaste snitt.

Huset har fått en oregelbunden fasad med indragna och utskjutande fasadpartier i glas. Passager genom huset binder ihop Regeringsgatan med Brunkebergstorg och Sergels Torg.

Kronan på verket är två sammanlänkade vertikala vinterträdgårdar med balkonger och grönskande terrasser. Urban Escapes gemensamma reception nås från entrén vid husets mitt.