Ångtvätten 22 är en kontorsfastighet med fyra till sex våningar ovan mark samt ett flertal våningsplan i suterräng.

Byggnaden består av tre sammanbyggda delar där den ursprungliga byggdes 1939. En större tillbyggnad genomfördes 1983 samt ytterligare en 1991. Samtliga våningar ovan mark utgörs av kontorslokaler med en planlösning som huvudsakligen består av öppna kontorslandskap men även cellkontor. På suterrängplanen finns bland annat motionslokal, pool och garage. Byggnaden har renoverats kontinuerligt och håller modern standard.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheten är belägen vid vattnet på Stora Essingen i Stockholm. Avståndet till Stockholms Central är cirka sex kilometer. I området finns vackra promenadstråk längs vattnet. Omgivande bebyggelse utgörs av mindre kontorsbyggnader och privata villor.

Kommunikationer

Tvärbanan och bussar har hållplatser i direkt närhet till fastigheten. Med bil tar man sig till fastigheten via Essingeleden.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

Vi på AMF Fastigheter har egen driftpersonal och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.