Fastigheten byter skepnad med ny fasad och omgjorda entréer till Gallerian, som står för en spännande omvandling och är en del av Urban Escape.

Om Urban Escape Stockholm

Mitt i Stockholms city finns fem hus, fyra gator och två torg. Här skapar AMF Fastigheter ett nytt stadsrum - Urban Escape Stockholm. Den här fastigheten, Trollhättan 29 på Malmskillnadsgatan 32, är del av det nya, idédrivna konceptet. Med Urban Escape skapar vi en stark helhet med kontor, hotell, restauranger och service utvecklat utifrån innovation, kunskap och kreativitet. Stockholms bästa läge - mitt i city och granne med Gallerian.

Allmänt om fastigheten

Huset får en helt ny skepnad med bland annat ny fasad och ny entré mot Malmskillnadsgatan. Dessutom både exteriör och interiör access till Gallerians hela utbud av service och handel. Som hyresgäst får du även tillgång till Rooftop – en ny, grön stadsmiljö med 360 graders utsikt.

Närmaste granne blir två nya hotell med totalt 540 rum och sviter. Brunkebergstorg vitaliseras tack vare nya butiker, restauranger och caféer i markplan.