Sundbypark tillhör kommunen Sundbyberg som är Sveriges snabbast växande med en stor inflyttning och nya företagsetableringar.

Företagsområdet Sundbypark är belägen mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista precis vid E18 och erbjuder ett mycket bra profileringsläge. Med närhet till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats är läget optimalt för företag med internationell koppling. Endast 200 meter från Sundbypark och fastigheten ligger Hallonbergen Centrum med ett utbud av kommunikationer, restauranger, butiker och annan service. Läget är också naturskönt med närhet till stora grönområden, motionsspår längs med sjöarna och rekreation.

En kort resa bort ligger Sundbybergs station och Kista centrum där resealternativen är bland de bästa i Stockholms län.

I Sundbyberg centrum finns en mängd resealternativ med tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn. Sundbybergs kommun gör dessutom stora satsningar för att förbättra kollektivtrafiken ännu mer mellan kommunens alla delar så att man lätt ska kunna ta sig runt. Med närheten till infartsleder till E18 och E4 är Sundbyberg strategiskt belägen och lättillgänglig också för biltrafik.

Hallonbergen genomgår just nu omfattande förändringar för att förbättra attraktiviteten för både arbetande, boende och besökare i området.

Se bland annat;
Wallenstams nya område Umami Park
Balders satsningar i Hallonbergen Centrum
Skanskas utveckling av kontorlokaler i Sundbypark

Vill du veta mer om våra kontor i Sundbypark?

Se våra lediga lokaler här nedanför eller kontakta Laila Edwall direkt på +46 8–600 68 78.