I fastigheterna Fröfjärden 6 och 7 i Sundbyberg finns totalt två kontorsbyggnader byggda 2002 och sammanbyggda via förbindelsegångar i tre av våningsplanen. Byggnaderna har mycket god standard med öppen planlösning på kontorsplanen.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheterna ligger intill en park med en vacker damm på ena sidan. Härifrån är det också nära till Ursviks naturreservat och motionscentral med löp- och skidspår. I anslutning till spåren finns en motionsgård med omklädningsrum, bastu och café.

Närmast är Hallonbergen Centrum med brett serviceutbud, butiker och restauranger. I närheten finns också stora matkedjor och en byggmarknad. Lite längre bort ligger Sundbybergs centrum med charmiga Sturegatan och restaurangtäta Järnvägsgatan, samt Arenastaden med Mall of Scandinavia.

Längs gatorna i centrum finns tillgång till all tänkbar service – med bland annat hundratalet butiker och restauranger. Här finns också den omtalat vackra Marabouparken.

Kommunikationer

Till Sundby Park går det utmärkt att resa kollektivt – att promenera till Hallonbergens tunnelbanestation tar bara ett par minuter. Det går också snabbt att ta sig till Sundbybergs station med buss, och därifrån utgår både tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden och E18 via påfart från Rissneleden.

Parkering

I byggnaden finns ett garage. Det finns även cykelparkering runt byggnaderna.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.