Den berömda takparken Stockholm Under Stjärnorna, med entré från Brunkebergstorg, har på kort tid blivit en välbesökt plats och nu planeras aktiviteter året runt. 

- Vi vill ta tillvara på potentialen i våra takmiljöer. Det strategiska läget i Urban Escape och utsikten över Stockholm är en oslagbar kombination för en takpark, säger Henriette Johansson, marknadsområdesansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter.

Musikkurator Victor Sanchez står bakom de livespelningar som intar musikscenen på fredagarna. På söndagarna fortsätter sommarens succé med visningar av filmklassiker vid utomhusbion.

- Vårt bar- och restaurangkoncept uppgraderas till en ”winter wonderland-edition”. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor. Våra gäster får tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling, avslutar Henrik Jakobsen på Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnornas vinterpark kommer att hålla öppet hela vintersäsongen från onsdag till söndag, från eftermiddag till kväll.

För mer information kontakta:

Marta Jarzabek Hulthén, AMF Fastigheter
marta.jarzabek-hulthen@amffastigheter.se

+46- 70 585 05 88

 

Om Urban Escape
Urban Escape är Stockholms nya citykvarter som växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Genom att länka samman sex fastigheter, fyra gator, takmiljöer och torg med två hotell och en galleria ska Urban Escape bli det mest spännande och kontrastrika kvarteret i Norden.

Här kombineras kontor, hotell, handel, restauranger, mötesplatser och servicetjänster. Vi rör oss från ett tidigare bortglömt och slutet kvarter till en öppen och levande plats där både företag, besökare och stockholmare vill vara.

 

Om Stockholm Under Stjärnorna ”winter wonderland edition”
Stockholm under stjärnorna är 1 200 kvadratmeter vintertakpark mitt i centrala Stockholm med utsikt över takåsar, Saltsjön och Riddarfjärden.

Vinterparken öppnar den 30 november och håller öppet hela vintersäsongen. Vintertakparken bjuder in Stockholmare och besökare till aktiviteter som curling, vinterbio och livemusik där köket bland annat serverar gulasch och varma drycker.

Öppettider (kan komma att justeras) 

Onsdag - Torsdag 15:00 - 22:00

Fredag 15:00 - 23:00

Lördag 13:00 - 23:00

Söndag 13:00 - 20:00

Stockholm Under Stjärnorna är ett eget varumärke och enhet som drivs av hotellen At Six och Hobo och är en del av AMF Fastigheters stadsutvecklingsprojekt Urban Escape.

 

Om At Six
At Six är ett samtida lyxhotell designat av Universal Design Studio med konst utvald av Sune Nordgren. At Six har 343 rum och sviter inklusive en presidentsvit med namnet Masterpiece Suite. I huset hittas även tre barer - vinbaren Blanche & Hierta, musikbaren Hosoi och At Six Cocktailbar - samt den stora internationella restaurangen Dining Room. Det finns även gym, wellness och 2 000 kvadratmeter flexibel event- och mötesyta.

At Six drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. grannhotellet Hobo, The Thief, Copperhill, Yasuragi och Skt Petri. At Six är medlem i Preferred Resorts & Hotels’ LVX Collection.